На Черкащині аграріям продемонстрували роботу зрошувальної техніки

16 липня 2020 47 0
На Черкащині аграріям продемонстрували роботу зрошувальної техніки
traktorist.ua

Дощувальну машину ШФДМУ 250 Н продемонстрували на полі господарства «ім.Чкалова» 14 липня в рамках проведення Дня поля, який організували компанії «Варіант Агро Буд» та «Екіпагро». Незважаючи на негоду, захід відвідали близько 40 фермерів з Черкащини, Київщини, Полтавщини та інших регіонів. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Особливістю презентованої машини є можливість зрошувати 2 поля із складним ландшафтом — поля розділені лісосмугою, шириною ±5 м. Такий маневр став можливим через те, що на центральній башні колеса виконані з поворотним механізмом. Машина зрошує 2 поля з різними культурами: кукурудзою та озимою пшеницею.

Обладнання «Варіант Агро Буд» включено до переліку вітчизняної техніки та обладнання для АПК, вартість якого частково компенсується за рахунок коштів державного бюджету. Придбання вітчизняної техніки дає фермерам змогу заощадити до 25% вартості устаткування.

«Ми залишилися задоволеними співпрацею з «Варіант Агро Буд» та навіть встигли отримати компенсацію за придбане обладнання», — повідомив Петро Яцечко, директор господарства «ім. Чкалова».

 

Виконано за допомогою Disqus