У Egritech планують запустити виробництво причепів для тракторів

17 липня 2020 69 0
У Egritech планують запустити виробництво причепів для тракторів

Український виробник Egritech, що спеціалізується на виробництві  сільськогосподарської техніки для збору і транспортування врожаю зернових культур, планує освоїти та випускати тракторні причепи. Про це Олег Авер'янов, СЕО та засновник Egritech,  розповів у відео на ютуб-каналі «Тракторист».

«Майбутнє України — за аграрним сектором. Зробивши маркетинговий аналіз, ми виявили, що потреби вітчизняних аграріїв значно вище за пропозицію українських виробників сільгосптехніки. І цей попит буде зростати, беручи до уваги постійний  розвиток технологій виробництва зернових культур. Тому нами було прийняте рішення розвивати лінійку виробництва сільськогосподарської техніки. Обрали модель, згідно якої сконцентруємось виключно на бункерах-перевантажувачах,  автопоїздах-зерновозах, причепах та напівпричепах-зерновозах», — повідомив Олег Авер'янов.

Цьогоріч у компанії планують освоїти виробництво тракторних причепів. Роботи в обраному сегменті будуть направлені на вдосконалення технологічних рішень, що є конкурентною перевагою Egritech.

«Наприклад, наша рама бункера-перевантажувача на сьогодні є більш міцною та якісною у порівнянні з продукцією інших виробників», — зауважив  СЕО та засновник Egritech.

Виробничі потужності заводу і проведена за останні 5 років модернізація дозволяє нічим не поступатися європейським виробникам своїми технологічними можливостями. Наразі Egritech виробляє близько 150 пожежних машин і 100 бункерів-перевантажувачів та напівпричепів зерновозів. Проте оновлений технопарк устаткування з його виробничими можливостями дозволяє щорічно випускати до 1000 одиниць сільськогосподарської та приблизно 300-500 одиниць пожежної техніки.

Виконано за допомогою Disqus