В Україні випробували культиватор з пожиттєвою гарантією на диски

24 липня 2020 134 0
Культиватор Väderstad Carrier XL 625 пройшов польові випробування
Культиватор Väderstad Carrier XL 625 пройшов польові випробування

Господарство «Хлібодар», що на Кіровоградщині, провело польові випробування 6-метрового культиватора виробництва Väderstad Carrier XL з дисками діаметром 61 см. Про це повідомляє компанія Vӓderstad Україна на своїй facebook-сторінці.


«Керівники господарства АФ «Хлібодар», демокоманда Väderstad з Валерієм Кремсалом задоволені результатами проведених у надважких умовах польового тестування конкурентноспроможної техніки. А довічна гарантія на диски, яку надає завод-виробник, уже не сприймається «маркетинговим ходом» або «фантастикою», — йдеться в повідомленні. 

Випробування відбулося на полі з нерівномірно розподіленими та неподрібненими пожнивними рештками та стернею після збору пшениці за врожайності 7 т/га. Хоча насправді врожайність зібраної пшениці — 4,5 т/га, але імітація важких умов була створена штучно для ускладнення випробувань.

За один прохід культиватор виконав майже 100 % підрізання з рівномірним горизонтом обробітку та перемішування пожнивних решток на глибині 12–13 см при швидкості 13,5 км/год.

Виконано за допомогою Disqus