New Holland розробив інноваційний зернозбиральний комбайн

29 липня 2020 93 0
New Holland розробив інноваційний зернозбиральний комбайн
traktorist.ua

Компанія New Holland презентувала зернозбиральний комбайн CH7.70 з інноваційною системою Crossover, що дає змогу швидко пристосовується до польових умов під час збирання врожаю. Про це йдеться на Traktorist.ua.

Виробники зазначають, що, створюючи новий сегмент між звичайними комбайнами середнього класу CX та флагманськими поворотними моделями CR, технологія Crossover збільшує продуктивність до 25% у порівнянні зі звичайними комбайнами у цьому сегменті.

Комбайн обладнаний двигуном потужністю 374 к.с. і стандартами викиду Stage V, спеціально розроблений 3,48 м довгий ротор на CH7.70 забезпечує до 2,9 м² розділення в деяких сегментах.

«Двобарабанна система обмолоту має барабан діаметром 600 мм із посиленою, надміцною конструкцією. Компанія каже, що великий барабан у поєднанні зі зручним для користувача секційним підбарабанням забезпечує швидке пристосування до різних культур менше, ніж за 20 хвилин. Швидкість обертання барабану у відповідності до культури та польових умов регулюється з кабіни за допомогою нового надпотужного гідравлічного варіатора барабанів», — йдеться у повідомленні.

Система обмолоту комбінується із системою Opti-Thresh, що адаптується до умов збору врожаю та зрілості, просто переставляючи задню частину підбарабання — жодних додаткових інструментів не потрібно.

 «Ми розробили CH7.70 для професійних фермерів та підрядників, які шукають комбайн, який забезпечує стабільну, високу продуктивність у будь-яких умовах та має низьку вартість», — розповів Ларс Скьолдагер Соренсен, керівник відділу зернозбиральної техніки New Holland.

Читати за темою: Компанія Massey Ferguson представила нову серію тракторів 8S

Виконано за допомогою Disqus