Claydon удосконалив ряд сівалок Hybrid Drill

30 липня 2020 37 0
Claydon удосконалив ряд сівалок Hybrid Drill
traktorist.ua

Британський виробник Claydon удосконалив модельний ряд сівалки Hybrid Drill, додавши опцію універсальності експлуатації. Про це повідомляє Тraktorist.ua.

Компанія Claydon запустила нову серію опцій LD для модельного ряду сівалки Hybrid Drill. Розробка доступна для замовлення з новими сівалками та у вигляді комплекту дообладнання. LD доступна для всієї лінійки сівалок Hybrid Drill.

«У продовження розвитку системи Opti-Till® тепер доступні нові опції для сівалок Claydon Hybrid Drill, які роблять сівалку ще більш універсальною. Система Opti-Till®  дозволяє аграріям зменшити операційні витрати, збільшити продуктивність, поліпшити здоров'я і структуру ґрунту. Це призведе до збільшення врожайності та стійкості рослин до екстремальних погодних умов», — Анатолій Пензін, Національний територіальний менеджер Claydon в Україні.

Опція LD представляє собою висіваючу секцію в дві лапи (нова розробка) і передні спарені прорізаючі диски. Це дає смогу сіяти у стерню з великою кількістю рослинних решток, у покривні культури та на пасовищах.

Новий комплект LD «дві лапи» має долото завтовшки 15 мм і унікальну посилену конструкцію (з двох листів металу). Це дозволяє висівати у важкий, твердий ґрунт, дотримуючись глибини посіву.

Добрива можуть бути розміщені поверх/в місці висіву насіння. Висіваючі лапи висівають у більш традиційне міжряддя 15 мм замість здвоєного рядка. 

LD комплект може постачатися з двома варіантами дисків (один на вибір) — прямий або хвилястий Spiradisk.

Вагома перевага розробки —  проста і швидка зміна стандартного Claydon directstriptill комплекта на LD комплект: три плюс один болт для заміни стрілчастої лапи на дві лапи з LD комплекта. Передня рихляча лапа може замінюватися на диски за допомогою лише однієї шпильки. Глибина роботи дисків може регулюватися. Така універсальність сівалки Claydon Hybrid Drill означає, що вона і може бути легко використана в одному господарстві у двох виконаннях.

Виконано за допомогою Disqus