Pöttinger презентував новий валкоутворювач

2 серпня 2020 57 0
 Pöttinger презентував новий валкоутворювач
traktorist.ua

У компанії Pöttinger представили новий 4-роторний валкоутворювач Top 1403 C із максимальною шириною захвата 14 м. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Зазначається, що машина-гігант Top 1403 C виробництва Pöttinger відрізняється особливою гібридною технологією: привід ротора спереду гідравлічний, а ззаду — механічний. Цей принцип використовується також для зниження навантаження на роторні вузли: два передніх роторних вузла розвантажуються гідравлічно, а задні — механічно. Залежно від ширини захоплення ступінь розвантаження регулюється автоматично. Крім захисту передньої частини, це дозволяє знизити навантаження на блок ротора. Досягненням є зниження зносу і зменшення потреби в технічному обслуговуванні.

Автоматичний контроль перекриття тепер доступний у стандартній комплектації.

«При проходженні поворотів передній внутрішній ротор автоматично вдавлюється всередину в залежності від кута нахилу головки і встановленої ширини валка. Це забезпечує перекриття через задній ротор. При повторному русі по прямій передній ротор автоматично виштовхується назовні. Таким чином, оптимально використовується максимальна ширина захвату. При регулюванні ширини захоплення на пульті управління відображається перекриття. Датчик кута повороту на тракторі не потрібен», — йдеться у повідомленні.

Читати за темою: Фермер з Миколаївщини першим в Україні придбав сівалку Väderstad Tempo V

Виконано за допомогою Disqus