Pöttinger розширив асортимент продукції рулонним прес-підбирачем

2 травня 2020 38 0
Pöttinger розширив асортимент продукції рулонним прес-підбирачем
Traktorist.ua

Австрійська компанія Pöttinger розширила асортимент продукції моделлю рулонного прес-підбирача Pöttinger Impress 185V Pro. Про це повідомляє Traktorist.ua.

У своїй суті машина є комбінацією рулонного прес-підбирача та обмотувача, призначена для обробки як сухих, так і вологих кормів. Крім того, вона має декілька інтелектуальних опцій, які здатні підвищити продуктивність та стійкість щільності тюків.

«Зокрема, наявність 32 реверсивних ножів з подвійними лезами здатні не лише продовжити термін експлуатації, але й зменшити вимоги до потужності трактора для приведення їх в дію. А оснащення ножами системи Easy Move та запатентованою гнучкою підлогою системи подрібнення робить агрегат спроможним до налаштування різних конфігурацій подрібнення. Обслуговування ножів Easy Move досить легке та відбувається шляхом їх відведення в бік. Зокрема, чотири стартових вальці (по два вгорі та знизу) дозволяють безпечно починати роботу з повним набором ножів», — зазначається у повідомленні.

Підбирач з робочою шириною 2,3 м характеризується високою пропускною здатністю. Заїзд на валок та рух на повороті відбуваються просто, оскільки центральна підвіска та два шарнірні кронштейни забезпечують унікальний маятниковий рух 120 мм на граблях.

Втрати маси при подрібненні компенсуються шляхом їх поверненні при подрібненні до потоку за допомогою очисного ротора. Ротор забезпечує рівномірну подачу продукту до камери та зниження бокового розкачування.

Спеціальний рух важелів обмотувача знизу вгору дозволяє перенести центр ваги до нижньої частини та забезпечує безперешкодне вивантаження здійснюється швидко та легко завдяки відкидному магазину плівки з гідравлічним приводом (6х2 рулони у зоні під обшивкою). Машина також обладнана сенсором обриву плівки.

Можлива в якості опції система для постановки тюків оптимально інтегрована у стіл для обмотування і не потребує додаткового місця. Нею можна зручно керувати з кабіни трактора.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою