LEMKEN випустила новий напівпричіпний оборотний плуг

11 грудня 2015 107 0
LEMKEN випустила новий напівпричіпний оборотний плуг
Lemken.com.uaLEMKEN випустила новий напівпричіпний оборотний плуг

В ході виставки Agritechnica 2015 LEMKEN представила новий напівпричіпний оборотний плуг Titan 11, повідомляє прес-служба компанії.

З виходом нової серії, випущеної на зміну плугів EuroTitan і VariTitan, у великому асортименті LEMKEN вперше з'являється напівпричіпний поворотний круг на 14 борозен.

У базовій комплектації плуги Titan 11 оснащені інноваційними корпусами плуга DuraMaxx. Відвали і смуги, виконані з високоміцної сталі, без штампування і свердління. Вони гарантують високу зносостійкість і тривалий термін служби. Окремі смуги виготовлені з пластику для оптимальної оранки.

Для роботи на кам'янистому ґрунті плуги LEMKEN Titan 11 можуть оснащуватися автоматичними елементами для захисту від перевантажень Hydromatic. У числі нововведень і запропонований як опція підсилювач тяги. Він забезпечує перенесення ваги плуга і передньої осі трактора на його задню вісь, зменшуючи таким чином пробуксовку трактора. Все це створює оптимальні умови для збільшення швидкості роботи і зниження витрати палива.

Виконано за допомогою Disqus