КВС-УКРАЇНА та НІБУЛОН допоможуть фермерам зі збутом урожаю

7 серпня 2020 188 0
КВС-УКРАЇНА та НІБУЛОН допоможуть фермерам зі збутом урожаю
Kurkul.com

Компанія «КВС-УКРАЇНА» та компанія НІБУЛОН в червні уклали меморандум про співпрацю. Про це Kurkul.com повідомили в прес-службі компанії «КВС-УКРАЇНА».

Зазначається, що «КВС-УКРАЇНА» є відомим виробником та постачальником високоякісного насіння пшениці, гібридного жита, кукурудзи, буряку, ріпаку та інших сільськогосподарських культур виробництва Групи KWS фермерським господарствам. Досить часто фермери мають надлишок врожаю, проте, в них часто виникають проблеми щодо його реалізації.

Згідно з меморандумом «КВС-УКРАЇНА» сприятиме налагодженню ділових зв’язків між фермерськими господарствами та НІБУЛОНОМ з метою організації викупу врожаю гібридного жита «КВС-УКРАЇНА», в тому числі для цілей експорту. Фермери з різних регіонів України будуть мати можливість реалізації врожаю гібридного жита за допомогою компанії «НІБУЛОН».

«НІБУЛОН буде самостійно проводити переговори з ФГ щодо організації зазначеного викупу врожаю та здійснювати його реалізацію», — зазначили у прес-службі.

Меморандум був підписаний задля розвитку сільськогосподарської галузі в України та підтримки українського сільськогосподарського виробника. Оскільки досить часто фермерські господарства мають надлишок врожаю, проте,  їм не завжди вдається ефективно та вигідно його реалізувати. У цьому допомогу фермерам нададуть в компанії НІБУЛОН.

Виконано за допомогою Disqus