Аграрії Півдня України отримають знижки від UHBDP

11 серпня 2020 62 0

Вперше проєкт міжнародної технічної допомоги «Український проєкт бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP» пропонує  кожному сільгоспвиробнику придбати якісні засоби виробництва та багато іншого у каталозі Е-ваучер із сукупною знижкою 7 тис. грн.  Про це повідомили у прес-службі компанії.

Зазначається, що отримати знижку можуть усі виробники овочів, фруктів, ягід та меду Півдня України. А саме: Одеської, Миколаївської, Херсонської та Запорізької областей.

У UHBDP пропонують підготуватися до наступного сезону, забезпечивши свій невеликий або середній агробізнес якісним насінням, крапельною стрічкою, мінеральними та органічними добривами, мотоблоками, різними видами упаковки, тепличною плівкою, тензіометрами та багато іншим.

Крім того, у компанії можна замовити аналіз ґрунту за пів вартості, а також інші види досліджень. Також пропонується асортимент товарів для бджолярів: медогонки, бочки для меду, пристрій для розпечатування стільників.

Знижкою необхідно скористатися до 31 грудня 2020 р., зареєструвавшись на сайті компанії, або зателефонувавши за номером 0 800 500 184.

Виконано за допомогою Disqus