На Миколаївщині рейдери намагались захопити врожай соняшнику

7 вересня 2020 241 0
На Миколаївщині рейдери намагались захопити врожай соняшнику

На Миколаївщині в с.Чаусове банда рейдерів намагалась зібрати врожай соняшника на чужих полях. Про це розповів громадський діяч Аркадій Корнацький, інформує nikpravda.com.ua.

«Прямо в цей час десятки колишніх «ментів» допомагають миколаївському криміналітету захоплювати врожай соняшника ПП «Перемога народу», вирощений цим підприємством на землях К.П. Корнацької біля села Чаусово-2 Первомайського району Миколаївської області. Грабіж іде «під дахом» Авакова», — зазначив Аркадій Корнацький.

Втім, за два дні натиск бандитів юристам вдалося зупинити і розблокувати роботу підприємства. Про це також повідомив Аркадій Корнацький.

«Щойно адвокати повідомили про серйозну перемогу над бандитсько-поліцейсько-прокурорським організованим злочинним угрупуванням, яке вже вісім років поспіль коїть тяжкі злочини по захопленню землі Корнацької Клавдії Павлівни та урожаїв, вирощуваних на цій землі. Рішеннями Первомайського суду в двох провадженнях поліції повністю відмовлено в арешті комбайнів та іншої техніки, задіяної у зборі врожаю соняшнику, та в арешті самого врожаю.

Будь-які інші рішення суду були б неправосудними — тому що наше ПП «Перемога народу», чий урожай бандити намагаються захопити за участі Авакова і його кодла, веде виключно законну діяльність», — зазначив він.

Проте на думку громадського діяча це ще не кінець історії.

«По-перше, бандота буде оскаржувати ці рішення до апеляційної інстанції. Там у неї «все схвачено, все проплачено», та ще й «київська криша» до тиску на суд долучиться. А по-друге, ми завдамо роботи і ДБР, і НАБУ, і СБУ. Пора вже брати бандитів та їх поплічників як із числа перевертнів у погонах, так і корупціонерів без погонів під білі руки і провадити за грати. Цього разу вони «засвітилися у всій красі», всі докази злочинної діяльності — на виду», — підсумував Аркадій Корнацький.

Читайте також: На Черкащині рейдери намагались захопити врожай соняшнику

Виконано за допомогою Disqus