В Україні розпочався новий сезон переробки соняшнику

10 вересня 2020 149 0
В Україні розпочався новий сезон переробки соняшнику
Kurkul.com

ТОВ «Укролія Продукт» наприкінці літа прийняло першу партію соняшника нового врожаю. Після підготовки усіх виробничих ліній, завод вже розпочав переробку нового соняшнику. Про це повідомляє пресслужба компанії.

«У вересні традиційно розпочинається новий цикл виробництва соняшникової олії. В останні дні літа команда ТОВ «Укролія Продукт» прийняла першу партію соняшника нового врожаю. Після підготовки усіх виробничих ліній, завод вже розпочав переробку нового соняшнику», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що аграрії південних регіонів завершують збір соняшнику нового врожаю. У центрі країни активно готуються до початку збиральної кампанії. Аналітичні дані свідчать, що станом на початок вересня вже намолочено 0,22 млн т соняшнику. Лідером з темпу збору соняшнику є Херсонська область, де намолочено вже 136,5 тис. т соняшнику.

«Не зважаючи на ситуацію у країні, на карантин з березня, наше підприємство продовжувало працювати у звичному режимі. Для нас пріоритетним було зберегти увесь колектив, забезпечити соціальні гарантії працівникам. І нам це вдалось», — зазначили в компанії.

Читати за темою: Аграрії Хмельниччини розпочали збір сої та соняшнику

Виконано за допомогою Disqus