Для української курятини зможе відкритись експортний ринок Мексики

30 вересня 2020 44 0
Для української курятини зможе відкритись експортний ринок Мексики
Держпродспоживслужба

Т. в. о. Голови Держпродспоживслужби Ольга Шевченко, за участі начальника Управління Міжнародного співробітництва Олени Куряти провели відео зустріч з представниками компетентного органу Мексиканських Сполучених Штатів. У рамках зустрічі було розглянуто поточну співпрацю з метою активізації двостороннього співробітництва. Повідомляє пресслужба Держпродспоживслужби.

Зокрема, сторони обговорили питання щодо акредитації України для відкриття ринку Мексики для української курятини. Також було розглянуто можливості акредитації підприємств потенційних експортерів в умовах пандемії.

Українська сторона підкреслила важливість позитивного завершення перемовин щодо погодження форми міжнародного сертифіката на експорт сперми коней з України до Мексики. Зокрема, було обговорено питання щодо узгодження вимог експорту рептилій та дикої птиці до Мексики.

Ольга Шевченко відзначила, що таке посилення співпраці між компетентними органами і бізнес спільнотами наших країн надалі створить сприятливі умови для бізнесу, а також прискорить процеси інтенсифікації торгівлі між Україною та Мексикою

За результатами зустрічі було узгоджено подальший алгоритм дій щодо прискорення процесів розвитку торгівлі між Україною та Мексикою.

Читати за темою: Україна планує купувати в Африці м’ясо крокодилів

Виконано за допомогою Disqus