В Україні представили сівалку Mustang в інноваційному дизайні

6 жовтня 2020 144 0
В Україні представили сівалку Mustang в інноваційному дизайні
Traktorist.ua

Завод-виробник Favorit цьогоріч на Міжнародній агровиставці AGROEXPO-2020 у Кропивницькому презентував абсолютно нову сівалку Mustang з інноваційним дизайном. Повідомляє Тraktorist.ua.

За словами менеджера заводу Favorit Володимира Мухіна, назва Mustang, як і більшість техніки Favorit, пов'язана із зображенням коня і тим, що сівалка працюватиме за технологією Mini-Till — мінімальним попереднім передпосівним обробітком ґрунту. Через агресивне середовище добрив аби забезпечити максимально довгий експлуатаційний строк бункера, задня його стінка виконана із нержавіючої сталі так само як і всі висівні вали для внесення добрив та зернові котушки. 

«Це подовжить термін використання без додаткових ремонтів і т.д. за рахунок довговічності та стійкості матеріалу до агресивного середовища добрив. На сівалці за технологією Mini-Till встановлені посилені сошники, поводки, пружина, яка дозволяє тиснути з вагою 200 кг сошником на ґрунт з потужністю у 200 кг», — зазначив Володимир Мухін.

Нова сівалка Favorit Mustang важча (3,5 т), транспортний пристрій потужніший, зовнішній вигляд доопрацьований, аби агрегат витримував великі навантаження. 

«На цій сівалці встановлено новий причіпний універсальний пристрій, який дозволяє аграрію легко переводити сівалку у транспортне положення», — додав фахівець.

Читайте також: На AGROEXPO-2020 було представлено нові трактори Kubota

Сівалка Favorit Mustang має найпопулярнішу ширину захвату 4 м, бункер збільшено до 2000 л, що дозволяє працювати більш ефективно. На агрегаті встановлено додаткове обладнання для контролю тиску в гідросистемі (манометри), універсальний висівний апарат для висіву зернових, зернобобових та дрібнонасіннєвих культур. 

Favorit Mustang працює в агрегатуванні з трактором від 100 к.с., але при вологості ґрунту не більше за 25% та складному рельєфі рекомендується мати запас потужності від 120 к.с. 

Як відзначив Володимир Мухін, на сівалку вже є передзамовлення: її технологія виготовлення та зовнішній вигляд викликали доволі високий інтерес та зацікавленість клієнтів.

Виконано за допомогою Disqus