На AGROEXPO-2020 аграріям продемонструють роботу с/г техніки у польових умовах

29 вересня 2020 165 0
На AGROEXPO-2020 аграріям продемонструють роботу с/г техніки у польових умовах
Kurkul.com

З 30 вересня по 3 жовтня 2020 р. у Кропивницькому буде проводитись VIII щорічна міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки «АGROEXPO-2020».

Організатори виставки: Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Кіровоградська обласна державна адміністрація, Федерація роботодавців України, Торгово-промислова палата України, Асоціація підприємств-виробників техніки та обладнання для АПК «Украгромаш», ВГО «Українська асоціація аграрних інженерів».

Зазначається, що AGROEXPO входить в десятку найбільших виставок Європи. Загальні виставкові площі зросли від початку в 4 рази та становлять 125 000 м². Цього року участь у виставці беруть 450 компаній-експонентів та 480 учасників «Покровського ярмарку».

«Наразі можна сказати, що на виставці представлені всі значущі бренди сільськогосподарського машинобудування — як іноземні (John Deere, New Holland, Case, Fendt, Claas та інші), так і вітчизняні (ХТЗ, Ельворті «Лозівські машини», Білоцерківмаз, тощо). Цьогоріч, за ініціативи Федерації роботодавців України, на виставці буде представлена мультибрендова експозиція вітчизняної комунальної техніки», — зазначили організатори.

Кожного дня на спеціалізованому полігоні площею 7 га з 12.00 до 14.00 будуть демонструватися сільськогосподарські агрегати в роботі, а найбільше 35 одиниць техніки від 17 вітчизняних та іноземних компаній. 

На виставці запланована широка  ділова програма — ряд семінарів, конференцій, панельних дискусій:

  • 30 вересня — Міжнародний семінар «Сучасні проблеми агропромислового комплексу області та перспективи розвитку в умовах зміни клімату» (11.30-14.20);
  • 1 жовтня — Панельна дискусія «Перспективи розвитку сімейних фермерських господарств. Пілотне впровадження Державного аграрного реєстру» (11.00 – 13.30);
  • 2 жовтня — галузева сесія «Цифрова трансформація: Бізнес. Влада. Суспільство» Муніципального інвестиційного форуму «TIME to INVEST» (10.00-13.00) та ін.

Як зазначили організатори, на AGROEXPO-2020 аграрії матимуть унікальну можливість купити сільгосптехніку за акційними цінами: у разі підписання договорів на купівлю техніки безпосередньо на виставці — аграрій отримує знижку від 5%, якщо техніку забирають з експозиції — 10%.

Окремою експозицією в рамках заходу проходитиме виставка «AUTOLAND», де будуть представлені легкові та вантажні автомобілі  світових брендів.

Виконано за допомогою Disqus