ХТЗ представив нову універсальну модель трактора ХТЗ-160У

20 жовтня 2020 683 0
ХТЗ представив нову універсальну модель трактора ХТЗ-160У
traktorist.ua

Харківський тракторний завод презентував нову модель трактора  ХТЗ-160У, призначеного для основного обробітку ґрунту, просапних та розвантажувально-навантажувальних робіт.
Про це повідомляє Тraktorist.ua.

Зазначається, що новий трактор ХТЗ-160У обладнаний рядним двигуном потужністю 180 к.с. та автоматичною 5-ти вальною діапазонною коробкою перемикання передач PowerShift з мікропроцесорною системою дистанційного керування, що має 18 передач переднього та 9 передач заднього ходу (розбиті на 3 діапазони). 

Система керування коробки передач забезпечує керування всіма режимами в цілому, зокрема 2-ма режимами PowerShift (польовий та транспортний). 

Інтегрально-орно-просапний трактор ХТЗ-160У може розвивати швидкість від 2,9 до 40,1 км/год.

«Встановлений мікроліфт дає змогу трактору ХТЗ-160У транспортувати причепи та напівпричепи, а маятниковий пристрій забезпечує агрегатування інтегрально-орно-просапного трактора ХТЗ-160У з причіпними сільськогосподарськими знаряддями», — йдеться у повідомленні.

Також відзначається, що кабіна має підвищений рівень комфорту оператора та обладнана монітором, що показує температуру навколишнього середовища, тиск у коробці перемикання передач.

Читати за темою: Zetor розширив лінійку малопотужних тракторів для невеликих ферм

Виконано за допомогою Disqus