Zetor розширив лінійку малопотужних тракторів для невеликих ферм

18 жовтня 2020 3925 0
Zetor розширив лінійку малопотужних тракторів для невеликих ферм
traktorist.ua

Чеський виробник Zetor розширив лінійку малопотужних тракторів моделями Primo та Compax. Новинки призначені для громадських робіт, озеленення та невеликих ферм. Про це повідомляє Тraktorist.ua.

Ці компактні трактори є результатом співпраці з південнокорейською компанією TYM (Tong Yang Moolsan), які були вперше представлені у вересні 2019 р. у Польщі.

«Модель Zetor Primo HT 20 — це компактний та маневрений трактор, доступний з захисною рамою ROPS. Оснащений 3-циліндровим дизельним двигуном Yanmar потужністю 19 к.с. з рідинним охолодженням, що відповідає стандартам викидів Stage V, трактор також оснащений гідростатичною трансмісією з двома діапазонами роботи. Рух здійснюється за допомогою двох педалей (для руху вперед і назад)», — йдеться у повідомленні.

Читати також: Claas презентував флагманський комбайн Lexion 8700 на AGROEXPO-2020

Зазначається, що моделі Zetor Compax HT і CL є більш потужними та пропонуються виробником у версії з кабіною. Моделі Compax 25, 35 та 40 оснащені 3-циліндровими двигунами потужністю 25, 34 та 37 к.с., відповідно (Stage V). Крім того, трансмісія у модифікації HT гідростатична з двома діапазонами (HT 25) або трьома (для моделей з вищою потужністю).

«Деякі моделі тракторів оснащені центральним ВВП (200 об/хв) для приводу косарки. Задній ВВП має швидкість 540 об хв. Гідравлічний контур забезпечує від 26,3 до 41,2 л/хв залежно від моделі і може керувати розподільниками до 4 штук», — відзначають виробники. 

Стандартно трактори оснащені кондиціонером та опаленням, а також джойстиком для легкого гідравлічного управління навісним обладнанням. Кермове управління гідростатичне.

Читати за темою: ВТК розпочав виробництво шин для малопотужних тракторів

Виконано за допомогою Disqus