Оновлений бункер-перевантажувач Egritech вже працює на полях

20 жовтня 2020 77 0
Оновлений бункер-перевантажувач Egritech вже працює на полях
traktorist.ua

Цьогорічна розробка вітчизняного виробника сільгосптехніки Egritech БНП-20/2 пройшла модернізацію та вже працює на полях Полтавщини. Про це повідомляє Тraktorist.ua.

За повідомленням, новий бункер-перевантажувач Egritech БНП-20/2 виготовлено з урахуванням всіх особливостей роботи даного типу техніки та актуальних потреб аграріїв. 

Зокрема, габарити бункера стали меншими, що дає можливість його легкого транспортування. Також змінено систему підвіски та зменшено повну масу. При цьому бункер не потребує більш потужного трактора (агрегатується з будь-яким трактором від 120 к.с.), має ту саму швидкість вивантаження та місткість кузову. Натомість він став більш маневреним та зручним у використанні.

Як зазначає виробник, рама створена на роботизованому зварювальному комплексі FANUK, вертикальний шнек може регулюватися по висоті, а в транспортному положенні не виступає за габарити причепу. Все освітлення замінено на LED.

На замовлення клієнта може бути встановлена зчіпна петля будь-якого діаметру та карданний вал, в залежності від ВВП трактора, а також вагова система.

У ціну бункера-накопичувача Egritech БНП-20/2 вже входить наявність тентової системи та регульований гідрокозирок шнеку.

Читати за темою: Під час AGROEXPO-2020 презентували новий вітчизняний напівпричіп-зерновоз

Виконано за допомогою Disqus