Egritech розробив бункер-перевантажувач для комфортної роботи на схилах

25 жовтня 2020 68 0
Egritech розробив бункер-перевантажувач для комфортної роботи на схилах

Компанія Egritech розробила бункер-накопичувач перевантажувальний БНП-20. За словами виробника, основна його перевага — комфортна робота на схилах при різних умовах. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Як зазначає виробник, саме відмінність у кількості осей та шкенів моделей БНП-20 та БНП-20-2 зумовлює їх робочі можливості при рівній ефективності та різних умовах. 

«Наразі в модельному ряді Egritech маємо 2 моделі бункера-накопичувача перевантажувального: БНП-20 та БНП-20-2. Перший призначений для роботи на важких ґрунтах після дощу. Його колеса виходять за габарити трактора, тому колія відсутня. Проте БНП-20 може перевернутися на крутих схилах, а ось БНП-20-2 — ні через наявність 2-х точок опори збоку», — розповів Дмитро Сорочан, керівник відділу маркетингу Egritech.

Форма кузова БНП-20 робить бункер-накопичувач перевантажувальний більшим за габаритними розмірами, тому транспортування такої техніки дорогами загального призначення неможливе. 

Нова модель БНП-20-2 має 2 шнеки (горизонтальний та вертикальний), що зумовлює збереження об'єму кузова та забезпечує менший за розміром та шириною габарит. Це дозволяє транспортувати даний тракторний причіп дорогами загального значення без спеціальних дозвільних документів. 

«Одноосьні причепи краще використовувати в місцевостях, де є розгалужена мережа зрошувальних каналів, тому що бункеру-накопичувачу «легше» їх проїжджати. Двоосні БНП придатніші для роботи на полях, які знаходяться на схилах», — зазначається у повідомленні виробника.

З порівняльними характеристиками бункерів-накопичувачів перевантажувальних БНП-20 та БНП-20-2 можна ознайомитись за посиланням

Виконано за допомогою Disqus