SAATBAU виводить на ринок ранньостиглі посухостійкі гібриди кукурудзи

9 листопада 2020 150 0
SAATBAU виводить на ринок ранньостиглі посухостійкі гібриди кукурудзи
superagronom.com

У 2021 р. компанія SAATBAU виводить на ринок 4 нові ранньостиглі новинки, у яких покращена посухостійкість культур та підвищена їх стресостійкість. Про це йдеться у матеріалі «Нові підходи в селекції можуть допомогти не втратити врожайність культур» на SuperAgronom.com.

Селекціонери SAATBAU наполегливо працюють над тим, щоб цілеспрямовано забезпечити нові гібриди з поліпшеними стійкостями, щоб створити умови для рентабельності та успіху сільгоспвиробника у майбутньому. Саме з огляду на таку тенденцію до сезону 2021 на ринок вийде 4 нові ранньостиглі новинки. А саме:

  • Гібрид КОНТЕНТО (ФАО 230) демонструє толерантність до найпоширеніших хвороб кукурудзи і великого спектра шкідників. У період дозрівання дає швидку вологовіддачу (як результат — економія на досушуванні зерна). 
  • Гібрид АМЕЛЛО (ФАО 240) — це оптимальне співвідношення урожайності та стабільності. Характеризується відмінною посухостійкістю і холодостійкістю. Має швидкі темпи початкового росту та розвитку на ранніх етапах. Гібрид інтенсивного типу, добре відгукується на високий агрофон та підвищене азотне живлення. 
  • Гібрид ЛЕОНІДО (ФАО 260) — новий простий середньоранній гібрид кукурудзи, який відрізняється своєю універсальністю, пластичністю та стабільністю. Формує високі показники урожайності зерна, завдяки добре виповненим качанам. Має високу кормову продуктивність, завдяки підвищеній залистяності рослин. 
  • Гібрид ФІЛЬМЕНО (ФАО 290) чудово поєднує стабільність та пластичність до умов вирощування. Має високий потенціал продуктивності, особливо вихід сухої речовини (для силосу з підвищеною перетравністю клітковини). Стрімка енергія росту на початкових етапах є запорукою формування високих та міцних рослин, з відмінною виповненістю качанів та повною відсутністю вилягання. 
Виконано за допомогою Disqus