Уряд призначив нового в.о. голови ДПЗКУ

11 листопада 2020 228 0
Уряд призначив нового в.о. голови ДПЗКУ
Kurkul.com

Кабмін на сьогоднішньому засіданні прийняв проєкт розпорядження про тимчасове покладення виконання обов’язків голови правління акціонерного товариства «Державна продовольчо-зернова корпорація України» на екс-депутат облради від «Батьківщини» Андрія Власенка. Повідомляє AgroPolit.com.

Як повідомлялось раніше, ДПЗКУ може стати розмінною монетою через голосування за бюджет 2021 р. За словами джерела в Уряді, пошук голосів для голосування за бюджет-2021 змусив представників «Слуг народу» шукати підтримки в лавах «Батьківщини» (зокрема, Вадима Івченка). В обмін на голоси за проект, на посаду в.о. заступника ДПЗКУ призначають екс-депутат облради цієї політсили Андрія Власенка.

Вадим Івченко у коментарі категорично заперечив будь-які домовленості та заявив, що ця заява не відповідає дійсності.

Зазначається, що Андрій Власенко був депутатом Миколаївської обласної ради від БЮТ з 2015 по 2020 р. Очолював комісію облради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів. Зокрема, критикував діяльність ДР «Адміністрація морських портів України». У 2018 р. був призначений директором ДП «Укрліктрави». А 26 жовтня 2020 р. був звільнений з посади.

Виконано за допомогою Disqus