BEDNAR представив нову сівалку Efecta CE 12000

23 листопада 2020 66 0
BEDNAR представив нову сівалку Efecta CE 12000
traktorist.ua

Цього року компанія BEDNAR розширила асортимент агрегатів для сівби, презентувавши новий посівний комплекс Efecta CE з шириною захвату 12 м та точним розміщенням насіння по всій робочій ширині. Про це повідомляє пресслужба Тraktorist.ua.

З виходом на ринок сівалки BEDNAR Efecta CE 12000 виробник може забезпечити повну технологічну лінію для великих сільськогосподарських підприємств, у тому числі й ті, що використовують систему CTF (Controlled Traffic Farming). 

«Головною причиною розробки цієї сівалки були вимоги фермерів, які обробляють великі площі та часто не можуть вирощувати врожаї відповідно до своїх очікувань. Такі сільськогосподарські підприємства використовують специфічні системи обробітку ґрунту, з якими вони мали хороший досвід, і вони не готові це змінювати. Тому в них обмежений період часу для посіву. Сівалка BEDNAR Efecta CE 12000 вносить нові тенденції у сфері високої добової продуктивності, до 200 га/день, з низьким рівнем споживання пального, високою робочою швидкістю та низькою вимогою до тягового зусилля трактора (300 к.с.)», — повідомив Ян Беднар, бізнес-директор BEDNAR.

Він відзначив, що у порівнянні з аналогами подібної конструкції, широкозахватна сівалка BEDNAR Efecta CE значно відрізняється і є більш універсальною. 

«Передня робоча секція перед сошниками може бути обладнана вирівнювальною гідравлічною планкою Crushbar, колтерами Profi або Turbo. Коли потрібне додаткове міжрядкове підживлення, використовуються сошники Ferti, призначені для внесення добрив. Жоден інший виробник не пропонує таких варіацій опцій при подібній ширині захвату», — додав Ян Беднар, бізнес-директор BEDNAR.

На Efecta CE дисковий сошник може бути встановлений на двох міжряддях на відстані 12,5 см або 16,7 см. Рівномірний розподіл насіння забезпечується також чотирма механізмами висіву та розподільчою головкою з можливістю управління секцією для уникнення пересівів та на клинах. 

Сівалка керується власним програмним забезпеченням BEDNAR — завдяки підключенню агрегата за допомогою технології Isobus або управління на моніторах BEDNAR.

Перші постачання виробник планує здійснити навесні 2021 р. Перші 3 одиниці BEDNAR Efecta CE 12000 отримають данські фермерські господарства. 

Читати за темою: BEDNAR презентував новий міжрядний культиватор Row Master RN 6400

Виконано за допомогою Disqus