Українські виробники провели онлайн-презентацію продукції в Японії

26 листопада 2020 46 0
Українські виробники провели онлайн-презентацію продукції в Японії
Kurkul.com

COIN/Consulting Integrated за підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP) 12 листопада провела Онлайн торгову місію в Японію. Повідомляє пресслужба UHBDP.

«Японія — перспективний ринок, тому для нашої компанії торгова місія була цікава. Японці шукають альтернативу китайським виробникам, їх цікавить якісна продукція. Японський бізнес ґрунтовно підходить до співпраці, довго, педантично підбирає партнерів, вибудовує стабільні відносини, якщо, звичайно, друга сторона їх не підводить, просто так японці не змінюють партнерів. Стабільність, надійність — принцип японських бізнесменів у роботі. Мені сподобалася сама концепція заходу, було досить масштабно, добре організована технічна частина. Хотілося б мати більше зустрічей з компаніями, зацікавленими в нашому продукті», — розповіла Наталія Сударкіна, співзасновниця компанії «АгроПатріот».

Дмитро Кушнір, засновник ТМ «Медові брати» зазначив, що онлайн торгові місії — це перспектива найближчого часу.

«Зараз інших варіантів немає. Мед — це один з продуктів, у якому дуже зацікавлений японський ринок, але виключно якісний мед. Під час місії ми отримали нові контакти та зрозуміння, куди рухатися, вийшли на прямий зв'язок з покупцем та спілкуємося електронною поштою. Час покаже», — зазначив бджоляр.

У заході взяли участь 23 українські компанії, у тому числі і клієнти Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва, та 21 японський візаві, за три години відбулося понад 40 зустрічей. Учасники представили широкий спектр продуктових категорій: кондитерські вироби та снеки, мед, морожені фрукти та овочі, бобові та зернові, часник і горіхи, вино та молочні продукти. Серед японських компаній у зустрічах брали участь такі гравці, як Mitsui, Toyota Tsusho, Kataoka, Takara Shoji, Cargill, Lacto Japan, Cordon Vert і інші.

В2В зустрічам передувало урочисте відкриття, з вітальним словом до учасників заходу звернулися

Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва вже не вперше підтримує нетворкінг між вітчизняними та японськими компаніями.

«Одним з головних завдань Проекту UHBDP є надання доступу до інформації та можливості виходу на нові ринки збуту. Онлайн місія в Японію дозволяє клієнтам, по-перше, ознайомитись з ринком та його особливостями, по-друге, провести переговори із потенційними покупцями. Звичайно, для багатьох компаній вихід на такі ринки, як Японія — це довгий шлях, але він дозволяє набути великого досвіду, який стане в нагоді в майбутньому при експорті в інші країни, оскільки споживачі на японському ринку дуже вибагливі», — підсумував менеджер Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва Дмитро Ніколаєв.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою