Малий бізнес отримав 1 млрд грн кредитів від Ощадбанку під мінімальні відсотки

11 грудня 2020 62 0
Малий бізнес отримав 1 млрд грн кредитів від Ощадбанку під мінімальні відсотки

Обсяг кредитів, наданих Ощадбанком представникам мікро-, малого та середнього бізнесу в рамках партнерських програм, досяг 1 млрд грн, а кількість партнерів-виробників і постачальників транспортної техніки та обладнання перевищила 200. Повідомляє пресслужба Ощадбанку.

Зазначається, що такі програми роблять кредити для клієнтів більш доступними — отримати позику можна за ставкою від 0,01% річних у гривні.

«Підприємці активно користуються партнерськими програмами Ощадбанку. Оскільки партнер бере на себе частину процентного навантаження, клієнт отримує кредит за зниженою відсотковою ставкою. Крім цього, сільськогосподарські підприємства можуть поєднувати таке кредитування з міжнародними та державними програмами підтримки бізнесу», — зазначила Олена Гіль, в.о. директора департаменту мікро-, малого та середнього бізнесу Ощадбанку.

Серед партнерів Ощадбанку — лідери вітчизняного і світового виробництва та продажу техніки, обладнання та продукції сільськогосподарського призначення, зокрема UKRAVITKuhn, ТОВ «Техноторг», ТОВ «Політехніка», дилери техніки JOHN DEERE та Claas.

Більш детально про програму  розвитку підприємництва «Будуй своє», фінансування бізнесу, агрокредити, партнерські програми та кредити від міжнародних установ  можна дізнатись на офіційному сайті, у відділеннях Ощадбанку або в Контакт-центрі для бізнес-клієнтів за тел.: 0-800-219-800.

Виконано за допомогою Disqus