Комбайни Fendt оснащено спеціальними жатками для кращої адаптації до ґрунту

27 грудня 2020 65 0
Комбайни Fendt оснащено спеціальними жатками для кращої адаптації до ґрунту
traktorist.ua

Через збільшення попиту на спеціальні жатки для зернозбиральних комбайнів, компанія Fendt розширює свій асортимент, включивши до нього спеціальні жатки від Geringhoff. Так, нещодавно було укладено довгострокове партнерство між виробником сільськогосподарської техніки AGCO/Fendt та Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbH & Co. KG.
Про це повідомляє Тraktorist.ua.

Geringhoff відомий у всьому світі як виробник стрічкових жаток, кукурудзозбиральних, жаток для спеціальних культур та складальних жаток — ідеального доповнення до машин Fendt. Також стають все більш популярними версії гнучких жаток, які максимально адаптуються до місцевості.

Продукція Geringhoff містить стрічкові жатки із гнучкими різальними балками, роздільною рамою і мотовилом для кращої адаптації до ґрунту, а також опціональний гнучкий різальний апарат для мінімальних втрат при підборі та зрізанні стебел та бобів. Ці жатки ідеально адаптуються до рельєфу ґрунту. 

«Geringhoff відомий у всьому світі як піонер в області професійних жаток і навісного обладнання для максимальної швидкості збирання при мінімальних втратах. Ці жатки є відмінним доповненням до нашого існуючого асортименту, і тепер ми можемо запропонувати рішення для всіх наших клієнтів», — розповів Крістоф Греблінгхофф, голова правління AGCO/Fendt. 

Читати за темою: В Україні представлено новий летючий трактор для точного землеробства

Виконано за допомогою Disqus