В Україні представлено новий летючий трактор для точного землеробства

22 грудня 2020 729 0
В Україні представлено новий летючий трактор для точного землеробства
Kurkul.com

Компанія «ІТ КІТ» представила модель летючого трактора Flying tractor з об‘ємом баку 15 л, який здатний обробляти до 100 га за день. Про це повідомляє Тraktorist.ua.

За словами розробника, Flying tractor може бути використаний для найрізноманітніших завдань точного землеробства: для розпилення ЗЗР, добрив та засобів від шкідників.

«Для виконання цих завдань дрон може бути оснащений спеціальними резервуарами місткістю 15 л для робочого розчину. Не дивлячись на складність конструкції, процес використання безпілотника при цьому досить простий. Летючий трактор (Flying tractor) оснащений програмним забезпеченням для планування польотів, яке створює автоматичну траєкторію польоту з використанням GPS. Також він вітростійкий, а корпус захищений від корозії, пилу й вологи, що дозволяє застосовувати його при різних погодних умовах», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що октокоптер Flying tractor живиться від батареї 22 Ah (час польоту 15 хв), літає на висоті до 50 м, обробляє 3 га за 15 хв, витрачаючи до 5 л/га готового розчину. 

Вага Flying tractor важить 27 кг (48 кг із максимальним навантаженням), ширина розпилення — до 6 м, робоча швидкість польоту складає 11 м/с.

Читати за темою: На український ринок виходить світовий виробник дронів для АПК

Виконано за допомогою Disqus