Фермер зустрів Новий рік під прокуратурою на знак протесту проти бездіяльності правоохоронців

1 січня 2021 1228 0
Фермер зустрів Новий рік під прокуратурою на знак протесту проти бездіяльності правоохоронців
terminovo.te.ua

Аграрій з Хмельниччини Анатолій Землинський, який вже роками домагається справедливості через вкрадений у нього врожай, знову протестував біля обласної прокуратури Тернополя. Адже саме правоохоронцям Тернопільської області передали на розслідування дане кримінальне провадження. Про це повідомляє сайт Тerminovo.te.ua

Чоловік на знак протесту обіцяє ночувати сьогодні у своєму авто, яке він припаркував біля приміщення обласної прокуратури. Саме так він вирішив зустріти Новий рік. Поріч з авто він поставив сніп кукурудзи з чорними стрічками, а також плакат, на якому коротко інформує про те. що сталося.

За словами Анатолія Землинського, у нього ще в 2014 році було вкрадено врожай кукурудзи на площі понад 800 га, чим завдано збитків господарству на суму понад 90 млн грн. Він звинувачує у причетності до крадіжки безпосередньо прокуратуру та місцевих правоохоронців.

Чоловік не задоволений ходом слідчих дій, відтак влаштовує регулярні акції протесту. Наприкінці червня 2020 року він навіть намагався підпалити себе, вилізши на рекламну конструкцію на Збаразькому кільці.

Заступник керівника прокуратури області Юрій Табака запевнив, що правоохоронці виконують усі необхідні слідчі дії по даному провадженню і акції протесту аграрія — безпідставні. За його словами, фермер регулярно змінює свої вимоги. 

 

Виконано за допомогою Disqus