Kuhn розширив лінійку ротаційних сіноворушилок Giro

29 січня 2021 36 0
Ротаційна сіноворушилка Kuhn Giro GF 8700 з шириною захвату 8,7 м
profi.deРотаційна сіноворушилка Kuhn Giro GF 8700 з шириною захвату 8,7 м

Компанія Kuhn розширила асортимент ротаційних сіноворушилок серії Giro, представивши модель Kuhn Giro GF 8700 з шириною захвату 8,7 м. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Ротаційна сіноворушилка Kuhn Giro GF 8700 із шириною захвату 8,7 м має компактні транспортні габарити. Завдяки короткій навісній рамі центр тяжіння знаходиться приблизно на 200 мм ближче до трактора в порівнянні з моделлю GF 8712. Виробник наголошує, що модель GF 8700 — надлегка машина.

«Ротори діаметром 1,5 м мають індивідуальну підвіску. Асиметричні зуби, паралельно рухаючись по землі, призначені для чистого збору кормів. Колеса, розташовані близько до зубів, направляють зуби на встановлену висоту згрібання, що сприяє гарній якості корму», — йдеться у повідомленні виробника.

Нові бічні стабілізатори з фіксаторами забезпечують стійкість у поворотах. Завдяки навісному пристрою з маятниковий відхиленням +/- 22 °, машина здатна маневрувати у польових умовах та запобігає прослизанню коліс на поворотах. Що стосується приводу, то GF 8700 ідентичний за конструкцією іншим моделям.

Шестерні приводу по всьому периметру герметизовані, змащені на весь термін служби й не потребують технічного обслуговування. Робочі колеса приводяться у рух за допомогою пальцевої муфти, виготовленої з кованої та загартованої сталі.

Читайте також:

Виконано за допомогою Disqus