Синоптики попереджають про погіршення погодних умов

10 лютого 2021 92 0
Синоптики попереджають про погіршення погодних умов
Kurkul.com

Завтра, 11 лютого, Україну накриє новий циклон. Очікується погіршення погодних умов, сильні снігопади на Півночі, Заході, Центральних областях, їх кількість місцями досягатиме 15 мм. Про це повідомляє сервіс агропогоди Метео Фарм.

Дощі та суміш снігу з дощем в Миколаївській та Одеській областях. Нічні морози посиляться. У нічний час температура повітря на Півночі та Заході коливатиметься від -4 до -14°С, денна температура досягне позначки -6…+2°С. Лише в Закарпатській, Чернівецькій та Івано-Франківській областях денна температура складе -1…+7°С, що призведе до випадіння опадів змішаного складу.

Нічна температура в центральних областях знаходитиметься в межах -10…+1°С, денна коливатиметься від -1 до +9°С, на Сході вночі -4…+3°С, вдень температура повітря досягне позначки +2…+9°С. Температура в південних областях -5…+5°С, вдень повітря прогріється до +4…+13°С. Доволі складну метеокартину доповнить поривчастий та рвучкий вітер змінного напрямку.

12 лютого погода продовжить вирувати, інтенсивність опадів спаде за виключенням північних областей, а морози почнуть міцнішати.

«Велике прохання бути обережними у зв’язку з синоптичною ситуацією, яка склалась. Така кількість опадів може вкрай обмежити рух транспорту, викликати пошкодження електропередач та зупинити роботу як малих, так і великих міст. Погодний колапс триває», — попереджають синоптики.

Виконано за допомогою Disqus