Завод Двигун постачатиме запчастини для ХТЗ

11 лютого 2021 138 0
Завод Двигун постачатиме запчастини для ХТЗ
Kurkul.com

З лютого 2021 р. «Завод Двигун» розпочав виготовлення заготовок з чавуну для «Харківського тракторного заводу» (ХТЗ). Про це інформує Тraktorist.ua.

«Для «Завод Двигун» ця співпраця важлива тим, що раніше підприємство використовувало чавунне литво переважно для власного виробництва у виготовленні гільз. Тепер же, після численних перевірок з боку фахівців ХТЗ виробів «Завод Двигун» за хімічним складом, розмірами та надійністю, виробники тракторів дійшли до висновку, що якість чавунного лиття «Завод Двигун» відповідає всім стандартам виробника тракторів», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що одним із позитивних фактів, що сприяв вибору продукції «Завод Двигун», стало визнання її якості за кордоном, адже близько половини продукції заводу відправляється на експорт.

Узгодження технічних деталей та інших умов співпраці між підприємствами тривало близько трьох місяців. Крім послуг чавунного лиття, минулого року «Завод Двигун» для ХТЗ виготовив пробні партії сталевих виливків, які наразі перевіряються фахівцями ХТЗ за хімічним складом і геометричними розмірами. У разі, якщо якість вироблених деталей задовольнить ХТЗ, то в 2021 р. «Завод Двигун» стане стабільним постачальником.

Читати за темою: Вітчизняне тракторобудування на межі зникнення — ННЦ

Виконано за допомогою Disqus