Синоптики прогнозують потепління до +12°С

22 лютого 2021 111 0
Синоптики прогнозують потепління до +12°С
pixabay.com

Останній тиждень календарної зими прогнозується з весняними температурами, мінімальною кількістю опадів та сонячною погодою. Про це повідомляє сервіс агропогоди Метео Фарм.

Так, упродовж тижня короткочасні опади передбачаються на Сході — в Сумській, Полтавській та Дніпровській областях. На Заході несуттєві опади очікуються 27 лютого, на решті території без істотних опадів. Вітер переважатиме північного, північно-західного напрямку 2-7 м/с.

Температури продовжать зростати, найпрохолодніше буде 23-24 лютого в східних, північних та межуючими зі сходом областях, згодом знову відбудеться стрибок температур. Найвище температури підійматимуться на Заході, нічні температури знаходитимуться в межах -5…+4°С, вдень повітря прогріється до  +2…+12°С, в південних областях вночі -11…+3°С, вдень температура коливатиметься від -4 до +11°С.

В північних та центральних областях вночі -12…+4°С, денна температура досягне відмітки  -6…+8°С, лише в Сумській обл. мінімально температура опуститься до -16°С. Найпрохолодніше на Сході, у нічний час температура повітря досягне позначки 0…-19°С, денна температура -10…+6°С.

Температура ґрунту на Сході -10…+1°С, в північних та центральних областях -4…+6°С. На Заході та Півдні температура ґрунту коливатиметься від  0 до +6°С.

Виконано за допомогою Disqus