Оновлений сервіс Zernovoz допомагає автоматизувати управління агрологістикою

15 березня 2021 101 0
Оновлений сервіс Zernovoz допомагає автоматизувати управління агрологістикою
latifundist.com

Сервіс Zernovoz.ua взяв новий курс — на автоматизацію управління логістикою в сегменті агро. Так, новий функціонал з продажу зерна допомагає не лише знаходити транспорт, але й управляти логістикою. Про це розповів Олександр Мащенко, засновник сервісу, у спецпроєкті «Олександр Мащенко: Zernovoz.ua — вже не майданчик пошуку транспорту, а робочий стіл логіста» на Latifundist.com.

«Спочатку сервіс Zernovoz.ua був сфокусований на пошуку транспорту. Три роки тому це була актуальна задача. На ринку логістичного сервісу відчувався дефіцит пропозиції — «достукатися» до перевізників було непросто. Тому ми в основному фокусувалися на тому, щоб збільшити кількість перевізників в системі, адаптувати їх до роботи в форматі нашого сервісу, а клієнтів — навчити з сервісом працювати», — розповів фахівець.

Так, за його словами, перед фахівцями стояло перспективне завдання — автоматизація логістичних бізнес-процесів, управління логістикою. Тому минулого року витратили на розширення сервісу, щоб з його допомогою можна було не лише знаходити транспорт, але ще й управляти логістикою.

Читати за темою: Ціна кукурудзи на експортному ринку залежатиме від світових тенденцій — аналітики

«Наразі профіль сервісу Zernovoz.ua охоплює цілий блок суміжних питань. Не тільки хто повезе, але і скільки завантажено, скільки вивантажено, де вантаж знаходиться, як проходить перевезення і т.д. Тобто фактично здійснюється повноцінний управлінський облік логістики. Це дозволяє контролювати найрізноманітніші параметри: логістичні операції, час їх виконання, витрати, простої», — пояснив Олександр Мащенко.

Він відзначив, що сьогодні сервіс Zernovoz.ua — це вже, по суті, робочий стіл логіста, за допомогою якого клієнт може доручити перевезення агрогрузу своїм партнерам, спостерігати за виконанням замовлення, отримувати від партнерів відповіді на свої заявки. У разі необхідності, якщо транспорту не вистачає, можна скористатися функцією його пошуку.

«При цьому весь функціонал сервісу спочатку сформований таким чином, щоб він однаково добре працював в будь-якої організаційної структури, дозволяв вибудовувати ланцюжки заявок на транспортування в будь-яких бізнес-моделях», — підсумував засновник Zernovoz.ua.

Читати також: Україна почала укладати угоди на зерно нового врожаю

 

Виконано за допомогою Disqus