Електронний документообіг підвищить рентабельність агропідприємства — експерт

31 березня 2021 36 0
Електронний документообіг підвищить рентабельність агропідприємства — експерт
traktorist.ua

Планувати виробництво, створювати фінансові та логістичні звіти, вести облік земельного банку власнику підприємства дозволить вдала аналітика системи електронного документообігу. Про це йдеться у матеріалі «Агро ІТ Абетка: Е — Електронний документообіг в сільському господарстві» на Тraktorist.ua.

Зокрема, завдяки, модулю планування виробництва від AgroOnline компанія має можливість:

  • створювати звіти по базовому річному плануванню, де зображені обсяги врожаю, посівні площі та обсяг використаного бюджету;
  • слідкувати за технологіями, котрі впровадженні у господарстві;
  • вести технологічні карти, що дозволяють відстежувати процес застосування агротехнологій з їх докладним описом та очікуваними результатами.

Читати також: Названо основні вимоги до фермерів для отримання кредиту на сільгосптехніку

Зазначається, що модуль звітів побудований таким чином, що власник чи уповноважена на те особа має змогу:

  • переглянути та проаналізувати зведений звіт по виробництву;
  • переглянути та проаналізувати окремі звіти по витраті матеріалів, роботі співробітників, кількості виконаних робіт, сукупності додаткових витрат, стану та роботи техніки, витраті палива, збиранню врожаю;
  • отримати доступ до облікового листа тракториста-машиніста тощо.

Таким чином, модулі дозволяють заощадити чимало часу як ключових спеціалістів — директора з виробництва, головного агронома, бухгалтера, так і працівників, які також працюють з цими документами. Можливості функціоналу AgroOnline дозволяють охопити великі посівні площі господарства для проведення аналітики.

Читати за темою: Датчики рівня пального окупляться за пів року — експерт

За словами, Віктора Боровика, операційного директора компанії AgroOnline, найбільшою популярністю серед агрокомпаній зараз користуються електронні наряди-завдання, електронні шляхові листи (тракториста, машиніста), всі документи, що пов’язані з виробництвом та вирощуванням культур.

За безкоштовною консультацією стосовно впровадження системи звертайтеся за тел. 067-508-45-51 (Іванна). Отримати безкоштовну персональну презентацію системи можна за посиланням.

Виконано за допомогою Disqus