AgroOnline безкоштовно оцифрує частину зембанку

18 лютого 2021 61 0
AgroOnline безкоштовно оцифрує частину зембанку
Kurkul.com

AgroOnline безкоштовно оцифрує частину земельного банку, щоб на практиці показати фермерам користь від використання системи. Про це Kurkul.com повідомили в компанії.

Як розповів Віктор Боровик, операційний директор компанії, фермери мало знають про FMS систему AgroOnline. Проте, завдяки їй українські аграрії можуть вийти на новий рівень ведення агробізнесу та отримати інструменти, які допоможуть збільшити врожайність та прибутки.

За його словами, в системі FMS є ті інструменти, які допоможуть аграрію заробити та отримати додаткові кошти на кожному гектарі. В системі, доступний облік земельного банку, контроль росту і розвитку рослин, контроль переміщення техніки, планування, фінансова аналітика і складський облік.

«Для того, щоб все було простіше ми практикуємо із нашими клієнтами демоінтеграцію —  ми беремо частину інформації по підприємству і оцифровуємо її. Крім того, ми можемо підключити декілька одиниць техніки та тестово супутникові знімки. Тобто робимо не повний запуск, а показуємо тестову версію. Ми оцифровуємо частину господарства, щоб фермер побачив роботу системи на практиці», — розповів Віктор Боровик.

Він додав, що однією із причин, чому компанія на це пішла, є те, що важко донести до аграріїв користь від системи FMS, а також пояснити що це дає. Менш як 10% фермерів взагалі користуються цифровими системами, через незнання їх користі.

Якщо вас зацікавила інформація, менеджери AgroOnline готові проконсультувати та надати всю інформацію. Безкоштовну презентацію можна отримати за посиланням.

Із питань безкоштовної оцифровки звертайтесь за тел. 067-508-45-51, Іванна.

Виконано за допомогою Disqus