Завдяки аграріям елеватори G.R. Agro зробили по півтора обороти за сезон

7 квітня 2021 83 0
Завдяки аграріям елеватори G.R. Agro зробили по півтора обороти за сезон

Майже всі елеватори Групи компаній G.R. Agro в сезоні 2020/21 зробили по півтора обороту, а «Варварівський елеватор» — майже два, і це попри проблеми з урожаєм в регіоні. Про це розповів операційний директор компанії Артем Ремпен в матеріалі «Жодного року без модернізації: ГК G.R.Agro інвестувала в оновлення елеваторів $1,5 млн» на Elevatorist.com.

«Спеціальні програми для аграріїв забезпечили хороший оборот кожному зерносховищу компанії. Клієнти привозили зерно не лише з сусідніх областей, а й з далеких регіонів України», — йдеться в матеріалі.

Як зазначив Артем Ремпен, на елеваторі в Інгульці, що працює на Дніпропетровщині, везли зерно навіть з Охтирки Сумської області.

Читати за темою: Група компаній G.R. Agro інвестувала в модернізацію елеваторів $1,5 млн

В цілому в компанії G.R. Agro розповіли, що налаштовані оптимістично на новий сезон, і погода поки сприяє гарному врожаю.

«Ми бачимо, що водний потенціал ґрунтів трохи відновився, оскільки в наших регіонах це була проблема останніх двох років. Тому ми сподіваємося на хороший урожай у наших партнерів-фермерів, і на роботу з цими обсягами», — зазначив Артем Ремпен.

Виконано за допомогою Disqus