На Дніпропетровщині тримали працівників ферми за рабів

6 травня 2021 121 0
На Дніпропетровщині тримали працівників ферми за рабів
depositphotos.com

На Дніпропетровщині правоохоронці розкрили жорстокий та свавільний випадок. В одному із сіл Магдалинівського району діяв трудовий табір, де до людей, які перебували у скрутному матеріальному становищі, ставились гірше, ніж до рабів. Справу про злочинну групу направили до суду. Про це повідомляє Дніпро Регіон.

Як повідомили в пресслужбі Управління Національної поліції, потерпілих змушували виконувати роботу по догляду за тваринами, жорстоко карали та не платили гроші за виконану роботу.

«Співробітники міграційної поліції встановили, що злочинна група складалася з жінки та чотирьох чоловіків. Так, 62-річна жителька Дніпра займалася пошуком і переправленням людей на тваринницьку ферму, а її четверо спільників (включаючи громадянина Азербайджану, який мав протерміновану посвідку на проживання в Україні) стежили за вмістом робочої сили і контролювали роботу», — йдеться у повідомленні.

Наразі фігурантам вручено повідомлення про підозру за торгівлю людьми. Якщо їхню провину доведуть, підозрюваним загрожує від 5 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читати також: На Київщині псевдоперевізники викрали пестициди на 5 млн грн

Виконано за допомогою Disqus