Затверджено рішення щодо створення в Україні Офісу з розвитку підприємництва та експорту

19 травня 2021 49 0
Затверджено рішення щодо створення в Україні Офісу з розвитку підприємництва та експорту

Уряд затвердив положення про «Офіс з розвитку підприємництва та експорту», метою діяльності якого є сприяння розвитку та підтримка малого і середнього підприємництва, підтримка та просування експорту товарів, робіт та послуг українських виробників відповідно до програмних документів Кабінету Міністрів України, інших документів державного планування. Повідомляє пресслужба Мінекономіки.

Положення передбачає утворення Наглядової ради у складі представників Секретаріату Кабінету Міністрів України, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та Міністерства цифрової трансформації.

Така трансформація передбачає, що в Україні вперше з’явиться інституція, що здійснюватиме свою діяльність з метою ефективного розвитку підприємництва та експорту, сприятиме актуалізації Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва в Україні та розробці єдиних програм підтримки МСП.                                                   

Державну установу «Офіс з просування експорту України» перейменовано на «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» відповідно до рішення Уряду від 10 березня 2021 р.

Читайте також: Міністр економіки Ігор Петрашко пішов у відставку

Виконано за допомогою Disqus