На Вінниччині фермер створив металеву скульптуру із деталей с/г техніки

30 травня 2021 127 0
На Вінниччині фермер створив металеву скульптуру із деталей с/г техніки
Вінниця.info

У с. Висока Гребля Вінницької обл. фермер із металевих деталей від сільгосптехніки створив велетенський меч, яким прикрасив в’їзд до населеного пункту. Про це повідомляє Вінниця.info.

Зазначається, що 45-річний Олександр Копанов, виготовив прототип знаряддя, що символізує собою відмову від насильства та заклик до миру. Адже клинок міцно вмонтований у великий камінь.

«У багатьох країнах світу здавна вважалося, що меч у камені символізує відмову від насильства. Останні шість років у мене з’явилося хобі, я роблю із заліза металеві скульптури. Так, як я фермер, і у мене є сільгосптехніка, залишається чимало використаних деталей. Здебільшого, вони непридатні до здачі на металолом», — розповідає фермер.

Для створення своєї металевої скульптури Олександр Копанов використав деталі від тракторів, комбайнів, культиваторів.

«Заввишки він вийшов у мій зріст — 170 см. Основу оснастив світло-відбиваючою стрічкою, тому вночі він світиться. Для краси додав на руків’я золотої фарби. Встановили скульптуру, яка важить близько 100 кг, на роздоріжжі при в’їзді до села. Камінь також спеціально завозили з місцевого яру та встановлювали з місцевими жителями», — повідомив він.

Читати також: Фермер з Житомирщини розробляє нову модель ріжучих котків

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою