На онлайн-виставку FOOD PROCESSING UKRAINE запрошують українські компанії

4 червня 2021 34 0
На онлайн-виставку FOOD PROCESSING UKRAINE запрошують українські компанії

З 6 по 9 липня відбудеться онлайн демонстрація FOOD PROCESSING UKRAINE 2021, організована та контрольована Торгово-промисловою Палатою Італії в Україні у співробітництві з FederCamere. Про це Kurkul.com повідомили організатори.

Зазначається, що у виставці буде залучений сектор обробки їжі за участі італійських фірм, які зацікавлені встановити комерційні зв’язки з дистриб’юторами, гуртовиками, продавцями та українськими фірмами.

Всі охочі можуть взяти участь у події безкоштовно за допомогою платформи за посиланням. Відвідувачі мають можливість переглядати стенди різноманітних фірм-учасників та програмувати з ними зустрічі. Для участі у зустрічах b2b необхідно мати обліковий запис Zoom.  Італійською стороною буде наданий перекладач для діалогів з приводу різноманітних питань.

Офіційними партнерами заходу являються Crèdit Agricole Ukraine та Premier Expo, перший виставковий український оператор. 

«Ми раді, що маємо змогу просувати нашу місію не зважаючи на період невизначеності, в якому ми знаходимось. Хочемо підтримати підприємства і допомогти в запуску процесів інтернаціоналізації, через це було прийняте рішення створити платформу спеціально для цієї події, щоб мати змогу організовувати заходи онлайн з очікуванням повернення до виставок в звичайному режимі», — прокоментував Ренато Вальтер Тоньї, поважний Президент Торгово-промислової палати Італії в Україні.

Нагадаємо, з 16 по 18 червня на території аеропорту Черкас відбудеться масштабна виставка-фестиваль — AGROSHOW Ukraine, в рамках якого вся Україна вперше відзначить Всеукраїнський день фермера.

Виконано за допомогою Disqus