Аграріїв запрошують на Agroshow Ukraine для святкування Всеукраїнського дня фермера

21 травня 2021 112 0
Аграріїв запрошують на Agroshow Ukraine для святкування Всеукраїнського дня фермера
AGROSHOW Ukraine

З 16 по 18 червня на території аеропорту Черкас відбудеться масштабна виставка-фестиваль — AGROSHOW Ukraine, в рамках якого вся Україна вперше відзначить Всеукраїнський день фермера. Для аграріїв підготували насичену програму, а привітати їх приїдуть провідні компанії. Про це повідомляють організатори.

Зазначається, що понад 300 учасників презентують все, що потрібно аграрію, новинки та найпопулярніші моделі техніки. Відкриватиме AGROSHOW парад сільськогосподарської техніки, який цього річ буде присвячений Всеукраїнському Дню Фермера.

Аграріїв з усієї України нагороджуватимуть в різних номінаціях, а також визначать улюблені бренди та найкращі компанії, що забезпечували роботу фермерів протягом року. 

На головній сцені AGROSHOW виступатимуть провідні артисти України.  Також для учасників заходу буде організований великий шатер, який одночасно розміщуватиме понад 400 людей, а в зоні фудкорту пройде фестиваль української кухні та барбекю. 

Також на AGROSHOW для поціновувачів автомобілів відбудеться справжнє свято.

Організатори повідомляють, що традиційно експо-фест пройде на території КП «Черкаський аеропорт», що в м. Черкаси по вул. Смілянській, 168. Площа для демонстрацій та стендів складе понад 30 тис. м2. Вхід на виставку вільний за умови попередньої реєстрації. Ознайомитися з режимом роботи виставки, програмою або зареєструватися можна на сайті за посиланням.

З приводу співпраці можна звертатися за тел. — 0960603106, Ващенко Валерія, директор ТОВ «Біейч» або відправляти пропозиції на електронну пошту org.agroshow@gmail.com. Адреса офісу організаторів: Україна, 18001, м. Черкаси, вул. Б.Вишневецького 36/1.

Виконано за допомогою Disqus