В Україні вперше презентували іспанську с/г техніку Arador

8 червня 2021 172 0
В Україні вперше презентували іспанську с/г техніку Arador
Kurkul.com

Компанія «Агродилер» вперше в Україні провела презентацію іспанської техніки Arador в рамках міжнародної агровиставки «АГРО-2021». Про це повідомляє Traktorist.ua.

«Презентацію італійської техніки Arador ми проводимо вперше. Машини цього виробника вже продавали в Україні (реалізували близько 25 од. за минулий рік), вони гарно себе зарекомендували. На виставці показуємо новинку — дискову борону для передпосівної підготовки ґрунту Arador Asistente 800 з шириною захвату 8  м. Загалом у лінійці є моделі з шириною захвату 2,5 м, 3,4 м, 5 м, 6 м, 8 м та 10 м», — розповів Руслан Косякін, генеральний директор компанії «Агродилер».

Руслан Косякін зазначив, що виставковий експонат має діаметр дисків 560 мм, що краще розбивають грудку, та оснащений стійкою італійського виробника Bellotta (подібною до тих, що використовує у своїх агрегатах LEMKEN). Техніка Arador має ліцензію на 10 років — жоден виробник не має такої характеристики.

Представник офіційного дилера Arador в Україні відзначив, що перед продажами агрегатів було проведено їх демо-показ на Харківщині із напрацюванням 2 тис. га. Найбільше було продано моделей із шириною захвату 5 м (Arador Asistente 500) — близько 17 од. 

Дискова борона для передпосівного обробітку ґрунту Arador Asistente 800 виконує функції подрібнення пожнивних решток, а також вносить сидерат (для цього встановлено бак) для відновлення ґрунту. Машина агрегатується з трактором від 300 к.с. Ціна її наразі становить 1,391 млн грн. 

«Оскільки виробник виходить на ринок України, то ціну пропонує конкурентоспроможну — нижчу за вартість агрегатів, вже представлених в Україні іншими виробниками», — додав Руслан Косякін.

Виконано за допомогою Disqus