Claydon представив сівалку з опцією переобладнання під технологію нульового посіву

12 червня 2021 78 0
Claydon представив сівалку з опцією переобладнання під технологію нульового посіву

Компанія Claydon на 33-й Міжнародній виставці «АГРО-2021» у Києві представила сівалку Hybrid T4 та провела першу презентацію секції з опцією LD kit для переобладнання сівалки. Повідомляє Traktorist.ua.

На виставці ми представили версію посівного комплексу Claydon Hybrid T4, призначеного працювати за технологією прямого полосового посіву (Strip-till) із шириною захвату 4 м як демонстрацію варіанта агрегатування з трактором потужністю від 210 к.с. (більш популярними є 6-метрові моделі)», — розповів Анатолій Пензін, національний територіальний менеджер Claydon Drills в Україні.

За його словами, сівалка пропонується разом з іншими агрегатами під власну технологію Claydon Opti-Till®. Технологія Opti-Till® передбачає на полі роботу 4-х агрегатів: комбайна, борони, сівалки Hybrid та/або котка.

«У господарстві, де не один рік використовують технологію Opti-Till®, підрахували, що у порівнянні з мінімальним обробітком ґрунту на гектарі економиться 2 тис. грн без зниження врожайності, як це буває при переході на роботу за технологією No-Till», — зазначив Анатолій Пензін.

Ціна 4-метрової сівалки Claydon Hybrid T4 становить €110 тис.

Читайте також: На АГРО-2021 у Києві представили дві новинки українського виробника

У планах компанії — завезти на ринок України версію сівалки із шириною захвату 8 м, а також 15-метрову пружинну борону. 

Крім сівалки Claydon Hybrid T4 вперше в Україні було презентовано секцію LD kit (lower disturbance kit), призначену для переобладнання сівалки та мінімізації вторгнень у ґрунт.

«Опція дозволяє переобладнати сівалку з технології прямого полосового посіву (Strip-till) на No-Till (спереду замість дисків встановлюються гумові котки). Це збільшує універсальність сівалки», — розповів національний територіальний менеджер Claydon Drills в Україні.

Ціна переобладнання становить близько €10 тис.

Виконано за допомогою Disqus