На Тернопільщині розпочався аграрний форум «Нове Зернятко»

22 червня 2021 125 0
Андрій Баран, директор компанії «Агропродсервіс»
Андрій Баран, директор компанії «Агропродсервіс»

В Україні розпочався Форум аграрних інновацій «Нове зернятко» в с.Настасів на Тернопільщині. Про це Kurkul.com повідомив директор компанії «Агропродсервіс» Андрій Баран.

Як зазначається, захід проводиться вже вшосте, цьогоріч він триватиме 4 дні — 22-25 червня.

Як повідомив Андрій Баран, минулого року через карантин було зменшено кількість учасників форуму, збільшено кількість днів, відмовилися від виставкової частини та проводили захід на свіжому повітрі в полі.

«Практика живого спілкування в полі показала, що для покупців насіння важливо побачити, як конкретний сорт поводиться в тих чи інших погодних та кліматичних умовах. І ми надаємо їм таку можливість. Наші фахівці кваліфіковано відповідають на всі запитання, таким чином, аграрії, купуючи в нас насіння, вже бачать на форумі, що їм очікувати. І, зрештою, кожен може обрати той сорт, який йому найбільше підходить, порівнюючи його з іншими», — зазначив аграрій.

Цьогоріч захід проводитиметься у такому ж форматі.

«Будемо зустрічати наших учасників 4 дні групами по трохи більше, як 100 осіб. Формат живого спілкування в полі повністю себе виправдав. На наш захід приїжджає концентрована категорія фахівців, які вже чітко розуміють, чому і за чим вони їдуть», — пояснив директор компанії «Агропродсервіс».

Як він додав, результатами таких заходів є:

  • компанія продовжує зберігати лідерські позиції в Західній Україні по залученню аграріїв до дискусії в темі насінництва, подальших урожаїв та фінансових результатів для виробників;
  • компанія щороку тримає руку на пульсі щодо новизни в галузі насінництва, погодних та кліматичних змін і тому пропонує насіння, яке найбільш підготовлене для того, щоб давати добрий урожай;
  • живе спілкування — це і дискусія, і обмін досвідом, коли викристалізовується саме те, чого найбільше потребують аграрії — переконатися, що вони все роблять правильно.
Виконано за допомогою Disqus