Астарта запровадила програму лояльності для клієнтів-фермерів

6 липня 2021 339 0
Астарта запровадила програму лояльності для клієнтів-фермерів

«Астарта-Київ» 1 червня запустила програму лояльності ASTARTA ELEVATOR CLUB, яка діятиме на 8-ми елеваторах компанії. Програма включає накопичення бонусів для різних категорій партнерів: бонуси на зберігання, перевал, відстрочку платежів і т.д. Про це розповіли представники компанії в матеріалі «Астарта запустила бонусну систему для своїх партнерів: ASTARTA ELEVATOR CLUB» на Elevatorist.com.

«Бонуси за послуги на елеваторах «Астарти» можуть отримати як невеликі фермери, так і трейдери. Якщо фермер завіз на елеватор 500 т зерна, то отримує 5% знижки на оплату послуг; 3 тис. т зерна — 15% знижки, а 5 тис. т — 20%», — йдеться в матеріалі. 

Також, в компанії повідомили, що бонуси нараховують і за зберігання зерна на різних елеваторах — в цьому і полягає суть клубної системи.

«Якщо ви здали на «Лутовинівський елеватор» 2 тис. т зерна, а потім, наприклад, ще 3 тис. т на «Красилівський елеватор», то весь об’єм сумується і ви отримаєте 20% бонусу на послуги. До того ж бонус можна використати на будь-якому елеваторі», — пояснив менеджер агрохолдингу Віктор Сидоренко.

Читайте також: Автоматизація зерносушарок дозволить зберегти високу якість продукту

Виконано за допомогою Disqus