Ціни на с/г продукцію — огляд за 3 серпня від Zernotorg.ua

3 серпня 2021 1008 0
Ціни на с/г продукцію — огляд за 3 серпня від Zernotorg.ua

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта          

В українських портах зросла ціна пшениці 2 класу і тепер становить в Миколаївському порту — 6 737 грн/т, а в портах Одеської обл. — 6 765 грн/т. Також подорожчали пшениця фуражна та ячмінь.

Ціна кукурудзи в Миколаївському порту закріпилась на позначці — 6 825 грн/т, а в портах Одеської обл. знизилась і тепер становить — 6 937 грн/т.

Нагадаємо, названо області-лідери за врожайністю ріпаку.

Закінчили збирання ріпаку сільгосптоваровиробники Херсонщини та Полтавщини. Найвища врожайність культури зафіксована в Черкаській (3,56 т/га) та Хмельницькій (3,51 т/га) обл.

Лідерами за збором зернових є сільгосптоваровиробники Херсонщини, де зібрано 90% площ (704 тис. га) при врожайності 4,23 т/га, намолочено 2,97 млн т зерна.

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

Виконано за допомогою Disqus