На Черкащині затримано злочинну групу за крадіжку гербіцидів

16 вересня 2021 215 0
На Черкащині затримано злочинну групу за крадіжку гербіцидів
Depositphotos

На Черкащині невідомі напали на охоронців сільгосппідприємства та вкрали гербіциди на понад 1,5 млн грн. Наразі злочинну групу затримали. Про це повідомили в пресслужбі поліції Черкаської обл.

«Розбійний напад чоловіки скоїли ще 23 квітня. Організатором виявився мешканець Черкас. Він — останній, хто знаходився у розшуку по справі про викрадення гербіцидів. Його поплічників та виконавців злочину оперативники затримали ще 22 липня в Умані», — розповіли правоохоронці.

Як відомо, невідомі особи у балаклавах проникли на територію сільгосппідприємства, нанесли трьом охоронцям тілесні ушкодження. 

У приміщення, де зберігались сільськогосподарські хімічні препарати, зловмисники потрапили шляхом пошкодження замків. Чоловіки встигли винести зі складу ящики з гербіцидами, на суму близько  1 526 933 грн. Після чого зникли у невідомому напрямку на автомобілі Renault Trafic, білого кольору, що зафіксували камери відеоспостереження.

Чоловікам наразі інкримінують розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище. Черкащанам загрожує від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. 

Читайте також: У фермера з Одещини викрали 4 тонни дизельного пального 

Виконано за допомогою Disqus