Для фермерів запустили онлайн курс, який сприятиме виходу бізнесу на новий рівень

5 жовтня 2021 268 0
Для фермерів запустили онлайн курс, який сприятиме виходу бізнесу на новий рівень
Depositphotos

Фермерів запрошують взяти участь у новій програмі Grow Up: Agro «Практичний навчальний курс для малого та середнього бізнесу». Повідомляє Kurkul.com.

Підготувала програму Українська асоціація бізнесу і торгівлі (UBTA), у співпраці з Українським центром сприяння інвестиціям та торгівлі (ITFС), Офісом з Просування Експорту та за фінансування Програми USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО.

«Grow Up: Agro — це безкоштовний навчальний інтенсив у форматі онлайн, який допоможе вдосконалити навички управління підприємствами та сприятиме виходу бізнесу на новий рівень», — розповіли в UBTA.

Практичний інтенсив розроблений для власників мікро-, малих та середніх підприємств, які займаються виробництвом та переробкою:

  • молока та м'яса;
  • овочів, фруктів та ягід;
  • кондитерських виробів;
  • аквакультури.

«Теорія та практичні кейси — невід’ємні складові нашої програми. Але кейсів мало не буває! Тому цього разу, ми підготували для учасників практичну інформацію про умови співпраці з такими ритейлерами, як торговельна мережа КОЛО, Goodwine, маркетплейс «ЦЕ КРАФТ» та «Вітамінна коробка», розповімо про розширення продажів через інтернет-магазини та які інструменти SMM допоможуть вам вибудувати вірну стратегію просування своєї продукції», — розповіла Ольга Вергелес, керівниця напряму роботи з донорами UBTA.

Під час онлайн заходу, на учасників чекають топові спікери та шанс отримати корисні інсайти для свого агробізнесу.

Участь в програмі можуть взяти підприємства, які працюють в Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Харківській, Херсонській та Черкаській обл.

Захід проходитиме 12 жовтня у форматі онлайн.

Зареєструватись можна за посиланням.

Виконано за допомогою Disqus