Kuhn презентував нові агрегати для посіву, обробітку ґрунту та кормовиробництва

10 жовтня 2021 158 0
Kuhn презентував нові агрегати для посіву, обробітку ґрунту та кормовиробництва
kuhn.ua

Нещодавно компанія Kuhn представила нові агрегати одразу в трьох сегментах техніки. Серед них причіпні компактні дискові борони серії Optimer XL, сівалка точного висіву Kosma, рулонний прес-підбирач VB 7100 та роторна косарка FC 9330 D-RA. Повідомляє Traktorist.ua.

Компактні дискові борони з серії Optimer XL відтепер доступні з шириною захвату від 4 м до 12 м. Агрегати обладнанні системою Steady-Control для якісного копіювання контору поля.

Представлена сівалка точного висіву Kosma доступна з механічним або електричним приводом. Притискне зусилля на сошники складає 120 кг. Агрегат обладнаний новою концепцією рами, що зменшує вагу та  дозволяє агрегатувати машину з тракторами середнього класу потужності.

Роторна косарка FC 9330 D-RA обладнана поперечним конвеєрними стрічками, що рівномірно укладають корм на валках. Також агрегат має нову концепцію рами та опорних кронштейнів, що робить машину більш компактною.

Новий рулонний прес-підбирач VB 7100 має зміні камери пресування для покращення щільності рослинної маси та розумну систему i-DENSE, що враховує різноманітні фактори при тюкуванні.

Читайте також:

Виконано за допомогою Disqus