Самохідний обприскувач Jacto Uniport споживає на третину менше пального за аналогічну техніку

25 листопада 2021 148 0
Самохідний обприскувач Jacto Uniport 4530
JactoСамохідний обприскувач Jacto Uniport 4530

Самохідний обприскувач Jacto Uniport 4530 споживає від 0,4 до 0,7 л пального на 1 га, що на 35% менше, ніж аналогічна техніка в сегменті обприскування. Повідомляє Traktorist.ua.

Як зазначається, з 42-метровими штангами і використанням гібридної технології зі сталі та вуглеволокна обприскувач Jacto Uniport 4530 має найнижчу вагу на довжину штанги на ринку. 

«Також визначальним фактором економії пального є технології трансмісії, які розробляє Jacto. Усі машини лінійки Uniport мають повну інтеграцію між дизельним двигуном і системою трансмісії. Таким чином, можна регулювати потужність, що передається машині, залежно від рельєфу місцевості», — йдеться у повідомленні.

Це дозволяє машинам мати інтелектуальну трансмісію та отримувати потужність у необхідній кількості. Система є самокерованою і прагне отримати найкращу робочу точку у кривій дизельного двигуна та у кривій ефективності трансмісії для максимального підвищення ефективності використання палива.

Читайте також: Variant Irrigation лідирує за кількістю проданих дощувальних машин на українському ринку

Баланс мас на вісях і гідравлічна гальмівна система ABS також сприяють зниженню витрати палива, що робить процеси розгону та гальмування більш ефективними.

«Jacto завжди прагне забезпечити виробнику максимальний урожай і мінімальний вплив на довкілля під час роботи в полі. Завдяки технологічним інноваціям, присутнім у всіх наших лінійках продуктів, ми змогли значно зменшити споживання води, палива та агрохімікатів», — розповів Родрігу Мадейра, бізнес-менеджер лінії самохідного обприскування.

Виконано за допомогою Disqus