Jacto постачає на український ринок обприскувачі з універсальною серійною комплектацією

22 грудня 2021 121 0
Jacto Uniport 2530
Jacto Uniport 2530

Самохідні обприскувачі Jacto оснащені стандартною системою вимкнення форсунок. Проте на український ринок виробник постачає сільгоспмашини з універсальною серійною комплектацією. Про це розповів бізнес-менеджера лінії самохідних обприскувачів компанії Jacto Родріго Мадейра у матеріалі «Обприскувачі з інтелектуальним контролем тяги — рішення нового покоління» на Kurkul.com.

За словами експерта, стандартна система вимкнення форсунок дозволяє керувати як усіма 8 секціями, так і кожною форсункою окремо — автоматично відкриваючи та закриваючи інжектор. Тобто можливе індивідуальне керування розпиленням.

«Для ефективної роботи з відключення секцій/форсунок агрегат має бути обладнаний системою GPS. Є опція коригувальних сигналів, які разом із системою GPS підвищують точність позиціонування машини, забезпечують точний і контрольований рух всередині поля. Крім цього, бразильські інженери подбали, щоб конструкція шасі дозволяла змінювати ширину колії з 2,6 до 3,15 м», — зазначив Родріго Мадейра.

Він додав, що моделі обприскувачів Jacto, які постачаються на український ринок, мають універсальну серійну комплектацію. До неї входять:

  • система пофорсункового відключення;
  • система GPS;
  • контур рециркуляції (дозволяє очищати систему набагато ефективніше, оскільки вода під час очищення циркулює через гілки з високою швидкістю і тиском);
  • система автоматичного калібрування;
  • система перемішування з механічним приводом та регулюванням обертів;
  • колісна формула 4х4;
  • повнопривідна трансмісія з інтелектуальним керуванням та ABS.

Читайте також:

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою